• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Citroën e-SpaceTourer laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Citroën e-SpaceTourer? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Citroën e-SpaceTourer, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Citroën e-SpaceTourer netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Citroën e-SpaceTourer

De Citroen e-SpaceTourer is een veelzijdige en praktische elektrische auto die perfect is voor wie zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Met een actieradius van tot 200 km kan hij gemakkelijk lange ritten aan, en de strakke vormgeving betekent dat hij er op de weg goed uitziet. De e-SpaceTourer wordt geleverd met een heleboel voorzieningen die hem perfect maken voor gezinnen, zoals veel bergruimte en flexibele zitmogelijkheden. En met zijn lage uitstoot is de e-SpaceTourer zowel vriendelijk voor het milieu als voor je portemonnee. Dus als je op zoek bent naar een elektrische auto die zowel stijlvol als praktisch is, dan is de Citroen e-SpaceTourer de perfecte keuze.

Laadeigenschappen Citroën e-SpaceTourer

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Citroën e-SpaceTourer? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Citroën e-SpaceTourer geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Citroën e-SpaceTourer? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Citroën e-SpaceTourer? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel Citroën e-SpaceTourer online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gesertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Citroën e-SpaceTourer snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Citroën laadkabels!

Bekijk ook de specifieke laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Citroën e-SpaceTourer gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!