• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Cupra Born laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Cupra Born? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Cupra Born, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Cupra El Born laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Cupra El Born

De Cupra El-Born is een volledig elektrische concept car die in 2019 onthuld werd. Hij heeft een bereik van meer dan 400 km en kan snelheden tot 180 km/u bereiken. De El-Born is gebaseerd op het MEB platform van de Volkswagen Groep en wordt aangedreven door twee elektromotoren. Hij werd ontwikkeld door SEAT, een dochteronderneming van de VW Groep. De naam "El-Born" verwijst naar een wijk in Barcelona, waar het hoofdkantoor van SEAT is gevestigd. De auto is ontworpen om "leuk te rijden, maar toch duurzaam" te zijn Hij heeft een aantal ontwerpelementen die zijn milieu-impact moeten verminderen, zoals gerecycleerde materialen en verf op basis van algen. De Cupra El-Born is momenteel nog maar een concept car, maar hij zal naar verwachting in de nabije toekomst in productie komen.

Laadeigenschappen Cupra Born:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Cupra Born? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Cupra Born geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Cupra Born? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Cupra Born? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel Cupra El Born online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Cupra Born snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Cupra laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de Cupra Leon, Cupra Formentor en de Cupra Leon Sportstourer.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Cupra Born laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!