Cupra Formentor laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Cupra Formentor? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Cupra Formentor, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Cupra Formentor laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Cupra Formentor

De Cupra Formentor e-hybrid is een stijlvolle en sportieve plug-in hybride SUV, ontwikkeld door Cupra, het high-performance submerk van het Spaanse automerk SEAT. Deze indrukwekkende wagen combineert een verbrandingsmotor met een elektromotor, waardoor hij zowel krachtig als efficiënt is. De Formentor e-hybrid levert een indrukwekkend vermogen van maximaal 245 pk en biedt een volledig elektrische actieradius van ongeveer 50 kilometer, waardoor hij ideaal is voor zowel stadsritten als langere afstanden. Naast de uitstekende prestaties is de Cupra Formentor e-hybrid ook voorzien van geavanceerde technologieën en een luxueus interieur, wat bijdraagt aan een uitzonderlijke rijervaring. Bovendien is deze milieuvriendelijke SUV een uitstekende keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een duurzame en toch sportieve auto.

Laadeigenschappen Cupra Formentor:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Cupra Formentor? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Cupra Formentor geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Cupra Formentor? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Cupra Formentor? 3,7 kW

Laadkabel Cupra Formentor online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Cupra Formentor snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Cupra laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de Cupra Born, Cupra Leon en de Cupra Leon Sportstourer.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Cupra Formentor laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!