• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Cupra Leon laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Cupra Leon? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Cupra Leon, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Cupra Leon laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Cupra Leon

De Cupra Leon is een krachtige elektrische auto die tot 500 km kan afleggen op een enkele lading. Het voertuig heeft een Motor-generator unit (MGU) die tijdens het afremmen en vertragen energie opvangt, die dan wordt opgeslagen in een lithium-ion batterij. Deze batterij drijft een elektromotor aan die 199 kW (268 pk) vermogen en 360 Nm koppel levert aan de voorwielen. De Cupra Leon kan in slechts 6,7 seconden van 0-100 km/u optrekken en heeft een topsnelheid van 222 km/u. Qua vormgeving heeft de Cupra Leon een sportief exterieur met 19-inch lichtmetalen wielen, LED koplampen, en sierlijsten met koperen accenten. Het interieur is ook goed uitgerust met een infotainmentsysteem, lederen zetels, en sfeervolle verlichting. Over het geheel genomen is de Cupra Leon een indrukwekkende elektrische auto die opwindende prestaties levert en een stijlvolle vormgeving heeft.

Laadeigenschappen Cupra Leon:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Cupra Leon? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Cupra Leon geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Cupra Leon? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Cupra Leon? 3x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel Cupra Leon online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Cupra Leon snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Cupra laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de Cupra El Born, Cupra Formentor en de Cupra Leon Sportstourer.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Cupra Leon laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!