Cupra Leon laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Cupra Leon? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Cupra Leon, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Cupra Leon laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Cupra Leon

De Cupra Leon e-hybrid is een opwindende en dynamische plug-in hybride hatchback, geproduceerd door Cupra, het sportieve submerk van het Spaanse automerk SEAT. Deze innovatieve auto combineert een verbrandingsmotor met een elektromotor, resulterend in een krachtige en efficiënte aandrijflijn. De Leon e-hybrid levert een indrukwekkend vermogen van maximaal 245 pk en heeft een volledig elektrische actieradius van ongeveer 60 kilometer, wat hem zeer geschikt maakt voor zowel korte stadsritten als langere ritten. Het exterieur van de Cupra Leon e-hybrid is opvallend en sportief, terwijl het interieur luxe en comfort biedt. Daarnaast beschikt de auto over de nieuwste technologieën en veiligheidssystemen, wat de rijervaring nog aangenamer maakt. Kortom, de Cupra Leon e-hybrid is een uitstekende keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een duurzame, sportieve en veelzijdige auto met de voordelen van een plug-in hybride aandrijflijn.

Laadeigenschappen Cupra Leon:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Cupra Leon? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Cupra Leon geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Cupra Leon? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Cupra Leon? 3,7 kW

Laadkabel Cupra Leon online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Cupra Leon snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Cupra laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de Cupra Born, Cupra Formentor en de Cupra Leon Sportstourer.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Cupra Leon laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!