• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Cupra Leon Sportstourer laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Cupra Leon Sportstourer? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Cupra Leon Sportstourer, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Cupra Leon Sportstourer netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Cupra Leon Sportstourer

De gloednieuwe Cupra Leon Sportstourer is het eerste geëlektrificeerde model in het compacte segment en zet een nieuwe standaard voor prestaties en design. Met een krachtige 204 pk motor en een actieradius tot 310 km is de Cupra Leon Sportstourer ontworpen voor wie zonder compromissen de kracht en prestaties van een elektrische auto wil. De Cupra Leon Sportstourer heeft ook een innovatief infotainmentsysteem met compatibiliteit met Apple CarPlay en Android Auto, en een heleboel veiligheids- en bestuurdersassistentievoorzieningen. Met zijn stijlvolle design, sportieve rijeigenschappen en vooruitstrevende technologie is de Cupra Leon Sportstourer de perfecte auto voor wie het beste van twee werelden wil.

Laadeigenschappen Cupra Leon Sportstourer:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Cupra Leon Sportstourer? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Cupra Leon Sportstourer geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Cupra Leon Sportstourer? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Cupra Leon Sportstourer? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel Cupra Leon Sportstourer online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Cupra Leon Sportstourer snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Cupra laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de Cupra El Born, Cupra Leon en de Cupra Formentor.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Cupra Leon Sportstourer laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!