Cupra Leon Sportstourer laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Cupra Leon Sportstourer? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Cupra Leon Sportstourer, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Cupra Leon Sportstourer netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Cupra Leon Sportstourer

De Cupra Leon Sportstourer e-hybrid is een stijlvolle en sportieve plug-in hybride stationwagen, afkomstig van Cupra, het high-performance submerk van het Spaanse automerk SEAT. Deze veelzijdige auto combineert een verbrandingsmotor met een elektromotor, wat resulteert in een krachtige en tegelijkertijd efficiënte aandrijflijn. De Leon Sportstourer e-hybrid levert een indrukwekkend vermogen van maximaal 245 pk en biedt een volledig elektrische actieradius van ongeveer 60 kilometer, waardoor hij geschikt is voor zowel stadsritten als langere reizen.

Het ontwerp van de Cupra Leon Sportstourer e-hybrid is onderscheidend en dynamisch, terwijl het interieur ruimte, comfort en luxe biedt voor zowel bestuurder als passagiers. De auto is uitgerust met de nieuwste technologieën en geavanceerde veiligheidssystemen, wat zorgt voor een plezierige en veilige rijervaring. Kortom, de Cupra Leon Sportstourer e-hybrid is een uitstekende keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke, sportieve en praktische auto met de voordelen van een plug-in hybride aandrijflijn.

Laadeigenschappen Cupra Leon Sportstourer:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Cupra Leon Sportstourer? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Cupra Leon Sportstourer geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Cupra Leon Sportstourer? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Cupra Leon Sportstourer? 3,7 kW

Laadkabel Cupra Leon Sportstourer online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Cupra Leon Sportstourer snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Cupra laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de Cupra Born, Cupra Leon en de Cupra Formentor.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Cupra Leon Sportstourer laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!