• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Dacia Laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Dacia? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Dacia selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen. Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd. Onze laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen en voor laadboxen bij huis en op kantoor. Ook hebben wij laadkabels die geschikt zijn voor jouw Dacia om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

Type 2, 1 fase tot 7,4 kW


Berg je Dacia laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Laadkabel Dacia Spring Electric

De Dacia Spring Electric is een nieuwe volledig elektrische auto van de Roemeense fabrikant. Met een actieradius van maximaal 260 km en een topsnelheid van 130 km/u is hij perfect voor stadsritten. De Spring Electric is gebaseerd op hetzelfde platform als de benzine-aangedreven Dacia Spring, dus hij deelt zijn ruime interieur en gemakkelijk te bedienen bedieningselementen. Hij wordt ook geleverd met een heleboel standaard voorzieningen, zoals airconditioning, cruise control, en een zeven inch infotainmentsysteem met aanraakscherm. Het mooiste van alles is dat de Dacia Spring Electric heel betaalbaar is, met prijzen vanaf €20.000. Als je een elektrische auto zoekt die de bank niet zal breken, is de Dacia Spring Electric zeker het overwegen waard.

Laadkabel Dacia online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Dacia. De laadkabels die geschikt zijn voor Dacia zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Dacia gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!