• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Dacia Spring Electric laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Dacia Spring Electric? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Dacia Spring Electric en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Dacia Spring Electric laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Dacia Spring Electric

De gloednieuwe Dacia Spring Electric is de eerste stedelijke elektrische auto van de Roemeense autofabrikant. Met een vanafprijs van 20.000 euro is het ook een van de meest betaalbare EV's op de markt. De Spring Electric is verkrijgbaar in twee versies: de instap SE versie en de duurdere Laureate versie. Standaard heeft de SE 15-inch stalen wielen, handbediende klimaatregeling en een infotainmentsysteem met 4,2-inch aanraakscherm. De Laureate uitvoering voegt daar 16-inch lichtmetalen wielen, automatische klimaatregeling en een 7-inch infotainmentsysteem met touchscreen en Apple CarPlay en Android Auto aan toe. De Spring Electric wordt aangedreven door een 33 kWh batterijpakket dat in de WLTP cyclus een actieradius van maximaal 260 km oplevert. Aangesloten op een snellader kan de batterij in slechts 40 minuten van 20% tot 80% worden opgeladen. Met zijn lage vanafprijs en competitieve actieradius zal de Dacia Spring Electric zeker in de smaak vallen bij budgetbewuste kopers die op zoek zijn naar een betaalbare EV optie.

Laadeigenschappen Dacia Spring Electric:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Dacia Spring Electric? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Dacia Spring Electric geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Dacia Spring Electric? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Dacia Spring Electric? 1x7,4 kW = 7,4 kW

 

Laadkabel Dacia Spring Electric online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Dacia Spring Electric snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Dacia laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Dacia Spring Electric laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!