• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

DS Laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw DS? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar. Onderstaand kun je je elektrische of hybride DS selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen. Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd. Onze laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen en voor laadboxen bij huis en op kantoor. Ook hebben wij laadkabels die geschikt zijn voor jouw DS om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

Type 2, 3 fase tot 11 kW

Type 1, 1 fase tot 3,7 kW

Type 1, 1 fase tot 7,4 kW

Type 1, 1 fase tot 7,4 kW


Berg je DS laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Laadkabel DS 3 Crossback E-Tense

De DS 3 Crossback E-Tense is een compacte SUV die een actieradius heeft van tot 390 km op één lading. Hij wordt aangedreven door een elektromotor die 100 kW (134 pk) en 260 Nm koppel levert. De E-Tense kan in 8,7 seconden van 0-100 km/u optrekken en heeft een topsnelheid van 145 km/u. De DS 3 Crossback E-Tense gebruikt een laadkabel type 2 geschikt voor 3 fase opladen tot een vermogen van 11kW. De DS 3 Crossback E-Tense wordt geleverd met een aantal voorzieningen, waaronder een 7 inch touchscreen scherm, ingebouwde navigatie, en verwarmde voorstoelen. Hij is verkrijgbaar in twee afwerkingen: de Elegance en de Prestige. De Elegance uitvoering begint bij € 32.950, terwijl de Prestige uitvoering € 35.950 kost.

Laadkabel DS 9 E-Tense

De DS 9 E-Tense PHEV is een auto die zowel op benzine als op elektriciteit rijdt. Hij heeft een totale actieradius van meer dan 61 km puur elektrisch, waardoor hij ideaal is voor zowel korte ritjes als lange afstanden. De auto heeft ook een sportieve uitstraling, met een krachtige motor en een strakke vormgeving. Maar het echte verkoopargument van de DS 9 E-Tense PHEV is zijn milieuvriendelijkheid. De auto stoot nul emissies uit, waardoor hij een van de milieuvriendelijkste auto's op de markt is. Bovendien kan de accu van de auto worden opgeladen met hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie of windenergie. Gebruik hiervoor wel de juiste laadkabel. DS 9 E-Tense heeft een laadvermogen van 7,4 kW. Gebruik dus een laadkabel type 2 die geschikt is voor 1 fase opladen tot 32 Ampère. Het resultaat is dus dat de DS 9 E-Tense PHEV een milieuvriendelijke keuze is voor bestuurders die een stijlvolle en praktische auto zoeken.

Laadkabel DS online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor DS. De laadkabels die geschikt zijn voor DS zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. Bekijk ook onze laadkabels voor DS 7 E-Tense en DS 4 E-Tense.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw DS gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!