• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

DS 3 Crossback E-Tense laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw DS 3 Crossback E-Tense? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de DS 3 Crossback E-Tense en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je DS 3 Crossback Laadkabel E-Tense netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw DS 3 Crossback E-Tense

De DS 3 Crossback E-Tense is een plug-in elektrische auto die ontwikkeld en geproduceerd wordt door de Franse automaker DS. Hij werd geïntroduceerd op de Autosalon van Genève in 2019. De E-Tense wordt aangedreven door een elektromotor die 136 pk en 260 Nm koppel produceert. De motor is gekoppeld aan een 45 kWh lithium-ion batterij die een actieradius van tot 390 km biedt. De DS 3 Crossback E-Tense is verkrijgbaar in een aantal verschillende uitrustingsniveaus, elk met zijn eigen unieke kenmerken en uitrusting. Het instapmodel wordt geleverd met LED koplampen, 17 inch lichtmetalen wielen, en een 7 inch infotainmentsysteem. Hogere uitrustingsniveaus voegen extra voorzieningen toe zoals 18-inch lichtmetalen wielen, automatische klimaatregeling, keyless entry, en verwarmde voorstoelen.

Laadeigenschappen DS 3 Crossback E-Tense:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de DS 3 Crossback E-Tense? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de DS 3 Crossback E-Tense geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de DS 3 Crossback E-Tense? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de DS 3 Crossback E-Tense? 3x3,7 kW = 11 kW

 

Laadkabel DS 3 Crossback E-Tense online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw DS 3 Crossback E-Tense snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze DS laadkabels

DS beschikt ook over een aantal Plugin Hybrid auto's, uiteraard hebben wij ook de geschikte laadkabels voor deze modellen:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw DS 3 Crossback E-Tense laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!