• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

DS 4 E-Tense laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw DS 4 E-Tense? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de DS 4 E-Tense en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je DS 4 E-Tense Laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw DS 4 E-Tense

De DS 4 E-Tense PHEV is een plug-in hybride elektrisch voertuig (PHEV), geproduceerd door de Franse autofabrikant DS Automobiles. De auto heeft een brandstofverbruik van 1,8 L/100 km en kan tot 50 km afleggen op alleen elektrische aandrijving. De DS 4 E-Tense PHEV is gebaseerd op het platform van de standaard DS 4 hatchback. De auto heeft een viercilinder benzinemotor met een in de transmissie geïntegreerde elektromotor. Het accupakket bevindt zich onder de vloer van de bagageruimte. De auto heeft een automatische transmissie met zes versnellingen en vier rijmodi: Elektrisch, Hybride, Sport en Eco.

In de Elektrische modus kan de auto tot 50 km op alleen elektrische energie rijden voordat de benzinemotor aanslaat. In de Hybrid modus schakelt de auto automatisch tussen elektrische en benzinemotor, afhankelijk van de rijomstandigheden. In de Sport-stand geeft de auto voorrang aan prestaties boven brandstofbesparing. In de Eco modus zal de auto het brandstofverbruik minimaliseren.

Laadeigenschappen DS 4 E-Tense:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de DS 4 E-Tense? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de DS 4 E-Tense geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de DS 4 E-Tense? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de DS 4 E-Tense? 3,7 kW 

 

Laadkabel DS 4 E-Tense online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw DS 4 E-Tense snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze DS laadkabels!

DS beschikt over meerdere Plugin Hybrids en EV's, uiteraard hebben wij ook de geschikte laadkabels voor deze modellen:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw DS 4 laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!