• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

DS 9 E-Tense laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw DS 9 E-Tense? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de DS 9 E-Tense en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je DS 9 E-Tense Laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw DS 9 E-Tense

De DS 9 E-Tense PHEV is een luxe auto die ontworpen is met het milieu in gedachten. Hij heeft een bereik van meer dan 50 km op alleen elektrische energie, wat hem ideaal maakt voor stadsritten. En als de batterij uiteindelijk toch leeg raakt, springt de benzinemotor van de auto automatisch bij om hem op te laden. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je zonder stroom zit. De DS 9 E-Tense PHEV is ook erg comfortabel en luxueus, met alle nieuwste functies en snufjes die je van een auto uit de topklasse mag verwachten. Dus als je een milieuvriendelijke optie zoekt die geen concessies doet aan stijl of comfort, dan is de DS 9 E-Tense PHEV de perfecte keuze voor jou.

Laadeigenschappen DS 9 E-Tense:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de DS 9 E-Tense? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de DS 9 E-Tense geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de DS 9 E-Tense? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de DS 9 E-Tense? 7,4 kW

 

Laadkabel DS 9 E-Tense online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw DS 9 E-Tense snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze DS laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw DS 9 E-Tense laadkabel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!