• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Fiat laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Fiat? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar. Onderstaand kun je je elektrische  Fiat selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen. Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd. Onze laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen en voor laadboxen bij huis en op kantoor.

Ook hebben wij laadkabels die geschikt zijn voor jouw Fiat om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

Type 2, 3 fase tot 11 kW


Berg je Fiat laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Fiat is een Italiaanse autofabrikant die in 1899 werd opgericht. De onderneming heeft een lange geschiedenis in het maken van auto's, en pas in 2019 brachten ze hun eerste elektrische auto uit, de Fiat 500e. De 500e is een kleine hatchback die ontworpen is om in de stad te rijden. Hij heeft een actieradius van ongeveer 235km en doet er ongeveer 4 uur over om op te laden met een standaard Fiat kabel. De 500e is goed ontvangen door zowel critici als consumenten, en het is duidelijk dat Fiat zich inzet voor elektrisch rijden. Met zijn lange geschiedenis en sterke reputatie bevindt Fiat zich in een goede positie om de weg te blijven wijzen in de productie van elektrische auto's.

Fiat 500e laadkabel

De Fiat 500e is een volledig elektrische auto met een actieradius van maximaal 235 km. Hij heeft een topsnelheid van 150 km/u en kan in ongeveer 4 uur worden opgeladen aan een laadpaal met zijn laadvermogen van 11 kW. Is de accu leeg? Je laad de Fiat 500e op met een laadkabel type 2 geschikt voor 3 fase opladen. De 500e wordt geleverd met een keur aan standaard voorzieningen, waaronder verwarmde voorstoelen, Bluetooth connectiviteit, en een parkeercamera achter. Hij is ook verkrijgbaar met optionele voorzieningen zoals lederen bekleding en een zonnedak. Met zijn hatchback design en kleine voetafdruk is de 500e gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes en ideaal voor stadsritten. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijk vervoermiddel of gewoon op brandstofkosten wilt besparen, de Fiat 500e is het overwegen waard.

Laadkabel Fiat online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Fiat. De laadkabels die geschikt zijn voor Fiat zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Fiat gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!