• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Fiat 500e laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Fiat 500e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Fiat 500e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Fiat 500e laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Fiat 500e

De Fiat 500e is een batterij-elektrisch voertuig (BEV), geproduceerd door Fiat Chrysler Automobiles (FCA). De auto heeft een actieradius van maximaal 235 km en kan met een Fiat 500e laadkabel van het type 2 (Mennekes) worden opgeladen. 

De Fiat 500e is gebaseerd op het ontwerp van de Fiat 500, die een kleine stadsauto is. De 500e heeft een andere voorkuip met geïntegreerde LED koplampen, en de achteruitkijkspiegels zijn vervangen door cameradisplays. De oplaadpoort bevindt zich op het linker voorspatbord

De 500e heeft een lithium-ion accupakket van 24 kWh dat een elektromotor met 111 pk en 147 Nm koppel aandrijft. De motor is gekoppeld aan een eenversnellingsbak. De auto heeft een topsnelheid van 135 km/u en kan in 9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren

De 500e heeft verschillende rijmodi: Eco, Normaal, Sport, en Laag batterijvermogen. In de Eco-stand wordt de actieradius van de auto vergroot, maar worden de prestaties verminderd. In de Sport-stand worden de prestaties verhoogd maar de actieradius verkleind. De stand Low Battery Power beperkt de snelheid van de auto tot 70 km

Laadeigenschappen Fiat 500e

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Fiat 500e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Fiat 500e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Fiat 500e? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Fiat 500e? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Fiat 500e laadkabel online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gesertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Fiat 500e snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Fiat laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Fiat 500e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!