• 2 jaar garantie
 • Gratis verzending
 • Gratis retour

Ford laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Ford? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar. Onderstaand kun je je elektrische of hybride Ford selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen. Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd. Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Ford als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW


  Berg je Ford laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Laadkabel Ford Kuga PHEV

  De Ford Kuga PHEV is een plug-in hybride elektrische auto die een volledig elektrische actieradius van maximaal 42 km biedt. Het voertuig wordt aangedreven door een 2,5-liter benzinemotor en een elektromotor. De laadkabel voor de Ford Kuga PHEV waarmee je de batterij kunt opladen is een type 2 laadkabel geschikt voor 1 fase opladen met een laadvermogen van 3,7 kW. De Kuga PHEV is ook voorzien van regeneratief remmen, dat helpt om de volledig elektrische actieradius te vergroten door energie terug te winnen die anders tijdens het remmen verloren zou gaan. Met zijn indrukwekkende volledig elektrische actieradius en regeneratief remsysteem is de Ford Kuga PHEV een prima optie voor bestuurders die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk en efficiënt voertuig.

  Laadkabel Ford Mustang Mach-E

  De Ford Mustang Mach-E is een volledig elektrische SUV die een actieradius heeft van tot 482 km op een volle lading. De accu laadt je weer op met een type 2 laadkabel. De Ford Mustang Mach-E wordt opgeladen met 3 fase laden en heeft een laadvermogen tot 11 kW. De accu laad je van 0 tot vol op in zo'n 9 uur. De Mach-E is verkrijgbaar in zowel achterwiel- als vierwielaandrijving, en kan in slechts 5,1 seconden van 0 tot 100 km/u optrekken. Het is ook de eerste Mustang die wordt aangeboden met een keuze uit vier verschillende maten accu's, zodat klanten de accu kunnen kiezen die het best bij hun rijbehoeften past. Met zijn sportieve vormgeving en krachtige prestaties zal de Mach-E zeker hoofden doen omdraaien waar hij ook komt.

  Laadkabel Ford online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Ford. De laadkabels die geschikt zijn voor Ford zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Ford gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!