• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Ford Kuga PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Ford Kuga PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Ford Kuga PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Ford Kuga PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Ford Kuga PHEV

De Ford Kuga is een compacte SUV die verkrijgbaar is als gas-elektrische hybride. De Kuga PHEV heeft een gecombineerd brandstofverbruik van 2,1 L/100 km, wat beduidend lager is dan het gemiddelde voor compacte SUV's. Hij stoot ook slechts 49 g CO₂ per kilometer uit, waarmee hij een van de milieuvriendelijkste SUV's op de markt is. De Kuga PHEV wordt aangedreven door een 2.0-liter viercilinder motor en een elektromotor. De gasmotor is gekoppeld aan een automatische transmissie met 8 versnellingen, terwijl de elektromotor aan een enkelvoudige transmissie is gekoppeld. Samen leveren ze een gecombineerd vermogen van 221 pk. De Kuga PHEV heeft een rijbereik van meer dan 500 km op een volle lading, en hij kan in slechts 2,5 uur worden opgeladen met een Type 2 Ford Kuga PHEV laadkabel. Dankzij zijn indrukwekkende brandstofbesparing en uitstootcijfers is de Kuga PHEV een uitstekende keuze voor eco-bewuste SUV shoppers. 

Laadeigenschappen Ford Kuga PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Ford Kuga PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Ford Kuga PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Ford Kuga PHEV? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Ford Kuga PHEV? 1x3,7 kW = 3,7 kW

Ford Kuga PHEV Ladekabel online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Ford Kuga PHEV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Ford laadkabels, ook kunt u kijken bij onze specifieke laadkabels voor de Ford Mustang Mach-E.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Ford Kuga PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!