• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Ford Mustang Mach-E laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Ford Mustang Mach-E? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Ford Mustang Mach-E, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Ford Mustang Mach-E laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Ford Mustang Mach-E

De nieuwe Ford Mustang Mach-E is een volledig elektrische SUV die vermogen, actieradius en lage emissies levert - perfect voor de moderne bestuurder. Met een keuze uit de versies Standard Range en Extended Range heeft de Mach-E een actieradius in de echte wereld van tot wel 483 km. Is de accu helemaal leeg? Dan laad je die in zo'n 9 uur weer helemaal op. Voor het opladen heeft de Ford Mustang Mach-E een laadkabel nodig met een type 2 stekker geschikt voor 3 fase opladen met een laadvermogen tot 11kW. De Mach-E wordt geleverd met een wil lijst standaard kenmerken, waaronder LED koplampen, 19" lichtmetalen wielen en selecteerbare Drive Modes. Je kunt ook kiezen uit een hele reeks opties om je Mach-E uniek te maken, zoals verschillende wielontwerpen, exterieurkleuren en interieurafwerkingen. Of je nu op zoek bent naar een volledig elektrische SUV die leuk is om te rijden of eentje die praktisch en efficiënt is, de nieuwe Mustang Mach-E zal zeker indruk maken.

Laadeigenschappen Ford Mustang Mach-E

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Ford Mustang Mach-E? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Ford Mustang Mach-E geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Ford Mustang Mach-E? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Ford Mustang Mach-E? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel Ford Mustang Mach-E online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Ford Mustang Mach-E snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Ford laadkabels, of de specifieke laadkabels voor de Ford Kuga PHEV.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Ford Mustang Mach-E gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!