• Gratis verzending Nederland & België
 • Gratis retournering
 • Binnen 1-2 dagen geleverd
 • 2 jaar garantie

Genesis laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Genesis? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Genesis selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Genesis als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW


  Berg je Genesis laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Genesis is een Zuid-Koreaanse luxe automaker die in 2015 werd opgericht. De eerste auto van het bedrijf, de G90, werd in 2016 gelanceerd. Genesis maakt momenteel deel uit van de Hyundai Motor Group en verkoopt auto's op markten over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, Canada, China, en Europa. Het bedrijf heeft plannen om in 2021 een elektrisch voertuig te lanceren en heeft aangekondigd dat alle nieuwe Genesis modellen tegen 2025 een elektrische aandrijflijn zullen hebben. Met een focus op luxe en prestaties is Genesis snel een belangrijke speler in de auto-industrie aan het worden.

  Laadkabel Genesis GV60

  De Genesis GV60 is een elektrische SUV die een actieradius heeft van tot 500 km. Hij wordt aangedreven door twee elektromotoren, een voor en een achter, die in totaal 403 pk genereren. De GV60 heeft ook een snel laadfunctie die de batterij in slechts 30 minuten van 0 tot 80% kan opladen. Uiteraard kan de Genesis GV60 ook gewoon opgeladen worden aan een normale laadpaal. Hiervoor gebruikt de Genesis GV60 een laadkabel met een type 2 stekker geschikt voor 3 fase opladen tot een laadvermogen van 11kW. De SUV wordt geleverd met allerlei voorzieningen die hem tot een comfortabele en praktische dagelijkse bestuurder maken, zoals verwarmde stoelen en adaptieve cruise control. Met zijn stijlvolle vormgeving en lange lijst standaardfuncties is de Genesis gv60 een aantrekkelijke optie voor iedereen die een elektrische SUV zoekt.

  Laadkabel Genesis online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Genesis. De laadkabels die geschikt zijn voor Genesis zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Genesis gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!