• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Genesis GV60 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Genesis GV60? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Genesis GV60, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Genesis GV60 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Genesis GV60

De Genesis GV60 is een volledig elektrische SUV die een actieradius heeft van tot 500 km. Hij wordt aangedreven door twee elektromotoren, een aan de voorkant en een aan de achterkant. De GV60 heeft een topsnelheid van 180 km/u en kan in 6,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren. De SUV heeft ook een uniek "e-4WD" systeem waarmee het voertuig in twee- of vierwielaandrijving kan rijden. In de stand met tweewielaandrijving wordt de GV60 alleen door de voorste elektromotor aangedreven, terwijl in de stand met vierwielaandrijving beide elektromotoren worden gebruikt. Dit systeem geeft de GV60 een uitstekende tractie en wegligging, zelfs in uitdagende omstandigheden.

De gloednieuwe Genesis GV60 sport utility vehicle (SUV) is de eerste SUV van de luxueuze automaker. Het is een belangrijk model voor de onderneming, en hij komt met tal van indrukwekkende kenmerken. Om te beginnen is de GV60 volledig elektrisch, wat betekent dat er geen uitstoot is en dat hij milieuvriendelijk is. Hij heeft een actieradius tot km op een enkele lading, en hij kan in slechts zes uur opgeladen worden. De GV60 zit ook boordevol veiligheidsvoorzieningen, zoals een rijstrookassistent en automatische noodremmen. En omdat het een Genesis is, komt hij met een superieur niveau van comfort en luxe uitrustingen. 

Laadeigenschappen Genesis GV60

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Genesis GV60? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Genesis GV60 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Genesis GV60? Minimaal 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Genesis GV60? 3x3,7 kW = 11 kW

 

Laadkabel Genesis GV60 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Genesis GV60 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Genesis laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Genesis GV60 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!