• 2 jaar garantie
 • Gratis verzending
 • Gratis retour

Honda laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Honda? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Honda selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

 

  Type 2 laadkabel, 1 fase tot 7,4 kW


  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Honda's toekomst voor elektrisch rijden ziet er behoorlijk rooskleurig uit. Het bedrijf is zelfs zo overtuigd van zijn volledig elektrische plannen dat het afzetlint rond zijn ontwikkelingsinstallaties heeft opgehangen om nieuwsgierige journalisten buiten te houden. Maar wat weten we eigenlijk over Honda's plannen voor elektrisch rijden?

  Om te beginnen werkt het bedrijf aan een geheel nieuw platform voor zijn elektrische voertuigen. Dit betekent dat toekomstige Honda's van de grond af ontworpen zullen worden om geëlektrificeerd te worden, in plaats van conventionele benzinemotoren te gebruiken waaraan elektromotoren zijn toegevoegd. Dit moet resulteren in efficiënter en goedkoper te produceren auto's.

  Honda ontwikkelt ook een nieuwe batterijtechnologie die "solid-state" wordt genoemd Deze is anders dan de huidige Lithium-ion batterijen die in de meeste elektrische auto's gebruikt worden, en zou mogelijk een grotere actieradius en snellere oplaadtijden kunnen bieden. Nogmaals, dit is allemaal nog in het beginstadium van ontwikkeling, maar het laat zien dat Honda serieus werk maakt van elektrificatie.

  Laadkabel Honda E Advance

  Honda's E Advance is een kleine elektrische auto die groots is in stijl. Hij is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren, en zijn strakke vormgeving zal zeker opvallen. Maar er is meer aan de E Advance dan alleen zijn uiterlijk. Deze auto is ook heel zuinig, met een actieradius van tot 200 km op een enkele lading. De Honda E Advance heeft een maximum laadvermogen van 7,4kW. De laadkabel voor de Honda E Advance laadkabel voor de Honda E Advance moet daarmee geschikt zijn voor 1 fase opladen tot 32 ampère. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle rit of een milieuvriendelijke optie, de Honda E Advance is de perfecte keuze.

  Laadkabel Honda online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Honda. De laadkabels die geschikt zijn voor Honda zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Honda gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!