• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Honda E Advance laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Honda e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Honda e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Honda e Advance laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Honda E Advance

Honda's E Advance is een behoorlijk vernuftige auto. Hij heeft een gestroomlijnd ontwerp, is milieuvriendelijk, en hij heeft een paar leuke functies. Een van die voorzieningen is afzetlint. Honda heeft aan alles gedacht als het om deze auto gaat! Als je langsrijdt en je ziet verderop afzetlint, maak je dan geen zorgen - de E Advance werpt automatisch een barrière op om je te beschermen tegen wat er aan de andere kant is. We weten niet zeker wat Honda dacht toen ze deze functie bedachten, maar we zijn blij dat ze het gedaan hebben! Dus als je in de markt bent voor een nieuwe auto, kijk dan zeker eens naar de E Advance - hij zou wel eens perfect voor je kunnen zijn.

Laadeigenschappen Honda E Advance

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Honda e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Honda e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Honda e? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Honda e? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel Honda E Advance online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Honda e snel kan opladen.
Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Honda laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Honda e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!