• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Hyundai laadkabel

Ben je op zoek naar een goede laadkabel voor jouw Hyundai? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Hyundai is een Zuid-Koreaanse autofabrikant die in 1967 werd opgericht. Hyundai is nu de op vier na grootste autofabrikant ter wereld en produceert een breed scala aan voertuigen, van kleine hatchbacks tot grote SUV's. De laatste jaren heeft Hyundai veel geïnvesteerd in elektrische voertuigen, en de onderneming biedt nu een aantal elektrische auto's aan met een actieradius van meer dan 200 km. De elektrische auto's van Hyundai zijn goed uitgerust en bieden een comfortabele rit, waardoor ze een goede keuze zijn voor wie een alternatief zoekt voor benzine of diesel. Met hun scherpe prijzen en indrukwekkende actieradius zullen de elektrische auto's van Hyundai zeker een plaats op de markt vinden. 

Onze Hyundai laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen en voor laadboxen bij huis en op kantoor. Ook hebben wij laadkabels die geschikt zijn voor jouw Hyundai om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact dit zijn ook wel mobiele laadkabels.

 

Type 2 stekker, 1 fase - 7,4 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 7,4 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW


Berg je Hyundai laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.

De beste laadkabel voor jouw Hyundai

Hyundai is een Koreaanse autofabrikant die al sinds 1967 bestaat. De laatste jaren zijn ze bekend geworden om hun betaalbare en betrouwbare elektrische auto's. De Hyundai KONA Electric, bijvoorbeeld, heeft een actieradius van tot 470 km op een enkele lading. Dat maakt hem perfect voor stadsritten of lange-afstandsritten. En met een vanafprijs van net geen $ 30.000 is het een betaalbare optie voor veel gezinnen. Hyundai werkt ook aan de ontwikkeling van zelf-rijdende technologie, en ze hopen tegen 2030 volledig autonome voertuigen op de weg te hebben. Intussen helpen hun elektrische auto's de uitstoot te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren.

Laadkabel Hyundai Kona

De Hyundai Kona is een kleine SUV die een prima brandstofverbruik haalt. Hij heeft een pittige motor en is leuk om mee te rijden. De Kona wordt geleverd met een zeven inch aanraakscherm, Bluetooth, en Apple CarPlay. De plastic interieurpanelen zien er goedkoop uit en voelen goedkoop aan, maar de stoelen zijn comfortabel en de cabine is stil. De Kona heeft een goede laadruimte en een ruime achterbank. De rit is soepel en het rijgedrag is zelfverzekerd. De Kona biedt veel waar voor zijn geld en is een uitstekende keuze voor een kleine SUV. Beschik je over een Hyundai Kona? Let er dan goed om welke uitvoering je hebt. De laadkabel geschikt voor de Hyundai Kona 2018-2019 moet geschikt zijn voor 1 fase opladen met een laadvermogen tot 7,4 kW. De nieuwere Hyundai Kona 2020-2022 moet een laadkabel geschikt voor 3 fase opladen tot 11kW hebben voor de beste laadprestaties.

Laadkabel Hyundai Ioniq

De Hyundai Ioniq is een volledig elektrische auto die een actieradius heeft van tot 200 km op een enkele lading. De nieuwere Hyundai Ioniq 5 heeft een actieradius tot wel 400km. De Ioniq is een vijfdeurs hatchback die plaats biedt aan vijf passagiers en een laadcapaciteit heeft van maximaal 504 liter. De Ioniq wordt standaard geleverd met een 100 kW elektromotor en een 8,9 kWh lithium-ion accupakket. De Ioniq heeft een topsnelheid van 145 km/u en kan in 9,7 seconden van 0-100 km/u optrekken. Hij wordt standaard geleverd met voorzieningen als LED koplampen, verwarmde voor- en achterstoelen, en een 8 inch touchscreen scherm met Apple CarPlay en Android Auto compatibiliteit. Veiligheidsvoorzieningen zijn onder meer adaptieve cruise control, lane keeping assist, en automatische noodremmen. Let er ook bij de Hyundai Ioniq op welke uitvoering je hebt. De oudere Ioniq heeft een type 2 laadkabel nodig geschikt voor 1 fase opladen tot een vermogen van 7,4 kW. De Hyundai Ioniq 5 doet het met een type 2 laadkabel geschikt voor 3 fase opladen tot een vermogen van 11kW.

Model Type stekker Type Laadvermogen
Hyundai Ioniq Type 2 1 fase 32 Ampère 7,4 kW
Hyundai Ioniq 5 Type 2 3 fase 16 Ampère 11 kW
Hyundai Kona Electric 2018-2019 Type 2 1 fase 32 Ampère 7,4 kW
Hyundai Kona Electric 2020-2022 Type 2 3 fase 16 Ampère 11 kW

Hyundai laadkabel online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Hyundai. De laadkabels die geschikt zijn voor Hyundai zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Hyundai gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!