• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Hyundai Ioniq 5 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq 5? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Hyundai Ioniq 5, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Hyundai Ioniq 5 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq 5

De Hyundai Ioniq 5 is een elektrische auto die een actieradius heeft van tot 500 km op één lading. Hij wordt geleverd met een snellaad mogelijkheid waarmee je de batterij in iets minder dan een uur van 0 tot 80% kunt opladen. De Ioniq 5 heeft ook allerlei innovatieve functies, zoals een zonnedak dat kan helpen om de actieradius van het voertuig te vergroten, en een augmented reality heads-up display. Met zijn stijlvolle vormgeving en indrukwekkende functies zal de Hyundai Ioniq 5 zeker hoofden doen omdraaien op de weg. 

Heb je de Hyundai Ioniq? Deze laadkabel beschikt over andere specs. 

Laadeigenschappen Hyundai Ioniq 5

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Hyundai Ioniq 5? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Hyundai Ioniq 5 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Hyundai Ioniq 5? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Hyundai Ioniq 5? 1x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel Hyundai Ioniq 5 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Hyundai Ioniq 5 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Hyundai laadkabels

Bekijk ook onze laadkabels voor de Hyundai Kona Electric 2018-2019 en de Hyundai Kona Electric 2020-2022. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq 5 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!