• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Hyundai Ioniq 6 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq 6? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Hyundai Ioniq 6, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Hyundai Ioniq 6 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq 6

De gloednieuwe Hyundai Ioniq 6 is een opvallende toevoeging aan de snelgroeiende markt van elektrische voertuigen. Als onderdeel van Hyundai's Ioniq-serie onderscheidt de 6 zich door zijn futuristische design, indrukwekkende prestaties en geavanceerde technologieën. Met zijn strakke lijnen en aerodynamische vormgeving trekt de Ioniq 6 de aandacht van autoliefhebbers en milieubewuste consumenten. De krachtige elektrische aandrijving levert niet alleen een indrukwekkend bereik, maar zorgt ook voor een snelle en responsieve rijervaring. Bovendien biedt de Ioniq 6 een scala aan innovatieve functies, zoals geavanceerde rijassistentiesystemen en een infotainmentsysteem van topklasse, waardoor elke rit zowel comfortabel als plezierig wordt.

De Hyundai Ioniq 6 beschikt over een indrukwekkende accucapaciteit 77kWh, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel stadsritten als langere reizen met een maximum bereik van 614 kilometer (WLPT). Dankzij de geavanceerde snellaadmogelijkheden kan de Ioniq 6 in korte tijd worden opgeladen, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het opladen en meer tijd hebt om te genieten van de rijervaring. Een essentieel onderdeel van het opladen is de Hyundai Ioniq 6 laadkabel, die compatibel is met zowel thuisladers als openbare laadstations. De Ioniq 6 maakt doorgaans gebruik van een Type 2 laadkabel, die het meest gangbaar is in Europa. Met de juiste laadkabel en oplaadmogelijkheden staat de Hyundai Ioniq 6 garant voor een soepele en zorgeloze rijervaring, ongeacht de afstand die je wilt afleggen.

Heb je de Hyundai Ioniq? Deze laadkabel beschikt over andere specs. 

Kenmerk Waarde (voorbeeld)
Accu capaciteit 77,4 kWh
Laadkabel type Type 2
1 of 3 fase opladen 3-fase
Ampere 16A / 32A
Laadvermogen in kW 11 kW / 22 kW
Locatie snellaadpoort Linker voorzijde
Laadtijd AC 0-max 7-8 uur (11 kW) / 4-5 uur (22 kW)
Actieradius WLTP 450-480 km
Acceleratie 0-100km/u 5,2 seconden
Vermogen 225 kW (306 pk)
Koppel 605 Nm
Aandrijving Achterwiel aandrijving

Welke type laadkabel is geschikt voor de Hyundai Ioniq 6?

Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)

Is de Hyundai Ioniq 6 geschikt voor 1 of 3 faserig laden?

3 fase (ook wel Mode 3 genoemd)

Welke ampère is geschikt voor de Hyundai Ioniq 6?

Minimaal 16 Ampere.

Wat is het maximale oplaadvermogen van de Hyundai Ioniq 6?

3x3,7kW = 11kW

Wat is het rijbereik van de Hyundai Ioniq 6?

Het rijbereik van de Hyundai Ioniq 6, volgens de WLTP-norm, ligt tussen de 450 en 480 kilometer, afhankelijk van de uitvoering en omstandigheden.

Wat is de acceleratietijd van de Hyundai Ioniq 6?

De acceleratietijd van de Hyundai Ioniq 6 van 0 tot 100 km/u is ongeveer 5,2 seconden.

Laadkabel Hyundai Ioniq 6 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Hyundai Ioniq 6 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Hyundai laadkabels

Bekijk ook onze laadkabels voor de Hyundai Ioniq 5, Hyundai Kona Electric 2018-2019 en de Hyundai Kona Electric 2020-2022. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq 6 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!