• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Hyundai Ioniq laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Hyundai Ioniq, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Hyundai Ioniq laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq

De Hyundai Ioniq is een elektrische auto die voor het eerst in 2016 op de markt kwam. Hij heeft een actieradius van maximaal 174 km op een enkele lading en een topsnelheid van 145 km/u. De Ioniq is verkrijgbaar in drie verschillende versies: hybride, plug-in hybride, en batterij-elektrisch. De hybride versie heeft een 1.6-liter benzinemotor en een elektromotor, terwijl de plug-in hybride een groter accupakket heeft dat extern kan worden opgeladen. De batterij-elektrische versie heeft geen benzinemotor en is daarmee de meest efficiënte van de drie opties. Alle versies van de Ioniq hebben standaard voorzieningen zoals LED koplampen, draadloos opladen, en een 7 inch touchscreen scherm. Optioneel kan de Ioniq uitgerust worden met voorzieningen als autonoom noodremmen en lane keeping assist. 

LET OP! Beschik je over de Hyundai Ioniq 5? De laadkabel geschikt voor de nieuwere uitvoering beschikt over andere specs. 

Laadeigenschappen Hyundai Ioniq

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Hyundai Ioniq? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Hyundai Ioniq geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Hyundai Ioniq? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Hyundai Ioniq? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel Hyundai Ioniq online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Hyundai Ioniq snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Hyundai laadkabels

Bekijk ook onze laadkabels voor de Hyundai Kona Electric 2018-2019 en de Hyundai Kona Electric 2020-2022. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Hyundai Ioniq gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!