• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Hyundai Tucson PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Hyundai Tucson PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Hyundai Tucson PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Hyundai Tucson PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Hyundai Tucson PHEV

De Hyundai Tucson PHEV is een van de meest geavanceerde hybride SUV's op de markt. Met zijn krachtige benzinemotor en elektrische aandrijving biedt de Tucson PHEV een indrukwekkende rijervaring. Bovendien is deze auto ook nog eens zeer efficiënt en milieuvriendelijk. Met een volledig opgeladen batterij kan de Tucson PHEV tot wel 50 kilometer volledig elektrisch rijden, waardoor je lokaal emissievrij kunt rijden. De Hyundai Tucson PHEV is dus de ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en duurzame SUV.

De Hyundai Tucson PHEV beschikt over een indrukwekkende accu capaciteit van 13,8 kWh, waarmee je tot wel 50 kilometer volledig elektrisch kunt rijden. Het opladen van de accu kan op verschillende manieren, waaronder via een normaal stopcontact, een publiek laadpunt of een speciale thuislader. Het opladen van de accu duurt gemiddeld tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk van het type laadpunt en de resterende accucapaciteit. Het is aan te raden om voor het opladen van de accu een geschikte Hyundai Tucson PHEV laadkabel te gebruiken. Deze kabel is speciaal ontworpen voor het 3,7kW laadvermogen en zorgt voor een veilige en efficiënte lading van de accu. Met de juiste laadkabel kun je optimaal profiteren van de mogelijkheden van de Hyundai Tucson PHEV en genieten van een comfortabele en duurzame rijervaring.

Laadeigenschappen Hyundai Tucson PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Hyundai Tucson PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Hyundai Tucson PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Hyundai Ioniq 6? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Hyundai Ioniq 6? 3,7 kW 

Laadkabel Hyundai Tucson PHEV online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Hyundai Tucson PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Hyundai laadkabels

Bekijk ook onze laadkabels voor de Hyundai Ioniq 5, Hyundai Ioniq 6Hyundai Kona Electric 2018-2019 en de Hyundai Kona Electric 2020-2022. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Hyundai Tucson PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!