• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Jaguar laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Jaguar? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Jaguar selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

 

Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW

Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW

Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW


Berg je Jaguar laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Laadkabel Jaguar I-Pace

Jaguar staat bekend om het maken van luxe auto's die zowel stijlvol als krachtig zijn. Maar nu waagt het bedrijf zich aan elektrische voertuigen, en het hoopt een grote indruk te maken met zijn nieuwe I-PACE SUV. De I-PACE kan van 0 tot 100 kilometer per uur gaan in slechts 4,8 seconden, en is daarmee een van de snelste elektrische voertuigen op de markt. En met een actieradius van tot 500 kilometer kan hij gemakkelijk lange reizen aan. De Jaguar I-PACE gebruikt een laadkabel met uiteraard een type 2 stekker. Met een laadvermogen van 11 kW moet de laadkabel geschikt zijn voor 3 fase opladen. Jaguar biedt ook een indrukwekkende lijst voorzieningen, waaronder een panoramisch zonnedak, verwarmde stoelen, en barrière banddetectie. Met zijn luxueuze uitrusting en indrukwekkende prestaties zal de I-PACE zeker hoofden doen omdraaien. En dat is precies zoals Jaguar het graag heeft.

Jaguar heeft twee plug-in hybride elektrische voertuigen (PHEV's), de Jaguar F-Pace en E-Pace. Beide modellen zullen worden uitgerust met een 2,0-liter viercilinder benzinemotor en een elektromotor, goed voor een gecombineerd vermogen van 300 pk. De F-Pace heeft een volledig elektrische actieradius van ongeveer 53 km, terwijl de E-Pace in staat zal zijn om 62 km af te leggen op alleen elektrische energie. Zowel de Jaguar F-Pace als de Jaguar E-Pace hebben een laadvermogen van maximaal 7,4. Dit is uitzonderlijk hoog voor een plugin hybrid. De accu is dan ook in een half uurtje weer helemaal vol.  Jaguars zegt dat beide modellen een CO2-uitstoot van minder dan 50g/km zullen hebben, waardoor ze tot de meest milieuvriendelijke voertuigen in het gamma van het bedrijf zullen behoren. 

 

Laadkabel Jaguar online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Jaguar. De laadkabels die geschikt zijn voor Jaguar zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Jaguar gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!