• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Jaguar e-Pace laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Jaguar e-Pace? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Jaguar e-Pace, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Jaguar e-Pace laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Jaguar e-Pace

De gloednieuwe Jaguar e-Pace is een batterij-elektrische auto met een actieradius tot 62 km. Het is de perfecte auto voor woon-werkverkeer in de stad en is uiterst efficiënt, met een brandstofverbruik van slechts 2,8 l/100 km. De e-Pace is ook zeer geschikt voor langere ritten, met een topsnelheid van 200 km/u en een 0-100 km/u-tijd van slechts 6,4 seconden. En dankzij zijn krachtige motoren kan hij zelfs tot 2000 kg trekken. Dus of u nu op zoek bent naar een efficiënte stadsauto of een krachtige SUV die zelfs het zwaarste terrein aankan, de Jaguar e-PAce is de perfecte keuze.

Laadeigenschappen Jaguar e-Pace

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Jaguar e-Pace? Laadkabel type 2  (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Jaguar e-Pace geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Jaguar e-Pace? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Jaguar e-Pace? 7,4 Kw

Laadkabel Jaguar e-Pace online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Jaguar e-Pace snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Jaguar laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor de Jaguar i-Pace en de Jaguar f-Pace.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Jaguar e-Pace gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!