• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Kia laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Kia? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar. Onderstaand kun je je elektrische of hybride Kia selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen. Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Onze laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen en voor laadboxen bij huis en op kantoor.

Ook hebben wij laadkabels die geschikt zijn voor jouw Kia om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

Type 2 stekker, 1 fase - 7,4 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 7,4 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 7,4 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW

Type 2 stekker, 1 fase - 3,7 kW

Type 2 stekker, 3 fase - 11 kW


Laadkabels geschikt voor Kia

Berg je Kia laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Kia is een Zuid-Koreaanse autofabrikant die al sinds 1944 auto's maakt. De laatste jaren is Kia bekend geworden om zijn stijlvolle en betaalbare voertuigen, en ook om zijn vooruitstrevende technologie. Kia was een vroege toepasser van elektrische auto's, en vandaag biedt de onderneming een reeks voertuigen met batterijvoeding aan. Kia's elektrische auto's zijn stil, efficiënt, en stoten geen vervuilende stoffen uit. Ze komen ook in aanmerking voor stimuleringsmaatregelen van de overheid in veel landen. Kia's elektrische auto's hebben de onderneming geholpen zich te vestigen als een leider in duurzaam vervoer.

Laadkabel Kia EV6

De Kia ev6 is een volledig elektrische SUV met een actieradius van tot 410km. De laadkabel voor de Kia EV6 is van het type 2, 3 fase en laadt tot 11kW op. Hiermee laad je de 77.4 kWh accu van leeg tot vol op in 8 uur. De ev6 wordt ook geleverd met een reeks rijhulpfuncties, zoals adaptieve cruise control en lane keep assist. Hij zit vol met de nieuwste technologie, waaronder een 12,3 inch infotainmentsysteem en een head-up display. De ev6 is verkrijgbaar in twee verschillende vermogens, en beide zijn standaard voorzien van vierwielaandrijving. 

Laadkabel Kia Niro PHEV

De Kia Niro PHEV is een hybride SUV die een uitstekend brandstofverbruik en een grote actieradius biedt. Hij gebruikt een 1.6-liter viercilinder motor en een elektromotor om 139 pk te produceren. De Niro PHEV  kan tot 58 kilometer afleggen op alleen elektrische aandrijving.  De Niro PHEV is een uitstekende keuze voor wie een hybride SUV wil met een goed brandstofverbruik en een grote actieradius. De laadkabel voor de Kia Niro PHEV is een Type 2 kabel geschikt voor 1 fase opladen tot 3.7kW. 

Laadkabel Kia E-Niro

De Kia E-Niro is een baanbrekend nieuw elektrisch voertuig dat een indrukwekkende actieradius biedt van tot 380 km op een enkele lading. De laadkabel geschikt voor deze auto hangt ervan af of je de Kia E-Niro 2018/2019 of de Kia E-Niro 2020 uitvoering hebt. De oudere variant maakt gebruik van een Type 2, 1 fase laadkabel, deze laadt op tot 7.4kW. De nieuwere uitvoering maakt ook gebruik van een laadkabel type 2, maar dan eentje geschikt voor 3 fase opladen tot 11 kW. Bekijk onze specifieke pagina voor de Kia E-Niro 2020 laadkabel of Kia E-Niro 2018/2019 laadkabel voor welke je precies nodig hebt. Met zijn stijlvolle vormgeving en ruime interieur is de E-Niro perfect voor in de stad, terwijl zijn krachtige batterij en elektromotor hem in staat stellen met gemak langere ritten te maken. Bovendien is de Kia E-Niro EV uitgerust met een reeks geavanceerde rijhulpsystemen die het rijden nog veiliger en comfortabeler maken. Met zijn combinatie van actieradius, comfort, en veiligheidsvoorzieningen is de Kia E-Niro klaar om het toonaangevende elektrische voertuig op de markt te worden. 

Kia Laadkabel online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Kia. De laadkabels die geschikt zijn voor Kia zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

Bekijk ook ons assortiment laadkabels geschikt voor de Kia Optima PHEV, Optima Sportwagen PHEV, Kia Sportage PHEV en de KIA e-Soul

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!