• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Kia Ceed PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia Ceed PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia Ceed PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.De juiste laadkabel voor jouw Kia Ceed PHEV

De Kia Ceed PHEV is een perfecte auto voor de milieuvriendelijke bestuurder die prestaties en efficiëntie wil combineren. Met een actieradius van 56 km op een volle lading beschikt dit model over een geavanceerde 1.6L GDI-motor en een 130 kW elektromotor waarmee u verder kunt rijden terwijl de uitstoot tot een minimum beperkt blijft. Bovendien biedt de Kia Ceed een verbeterde hill-start assist control, rem regeneratie functies en een optioneel smart cruise control systeem voor een verrijkte rijkwaliteit. Ook het exterieur bevestigt zijn kracht - met glanzende koplampen, sportieve lichtmetalen velgen en aerodynamische inzetstukken - waardoor de Kia Ceed PHEV een geweldige aanvulling is op de moderne gezinsauto line-up.

 

Laadeigenschappen Kia Ceed PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia Ceed PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia Ceed PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia Ceed PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia Ceed PHEV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia Ceed PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Laadkabel Kia Ceed PHEV online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia Ceed PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!