• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Kia e-Niro 2018/2019 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia e-Niro? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia e-Niro, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Kia eNiro 2018/2019 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Kia eNiro 2018/2019

De Kia E-Niro is een batterij-elektrisch voertuig dat eind 2018 op de markt kwam. Hij heeft een WLTP-gecertificeerde actieradius van 301 mijl (484 km) op een volle lading en komt in aanmerking voor de Plug-in Car Grant van de overheid. De E-Niro werd ontwikkeld onder de codenaam "Codename CAFÉ", wat staat voor "Connected and Autonomous Future Electric". De E-Niro is Kia's eerste in serie geproduceerde elektrische auto, en hij is van de grond af aan ontworpen als een elektrisch voertuig. Hij wordt aangedreven door een lithium-ion batterijpakket van 64 kWh, waardoor hij een actieradius heeft van 484 km.  De E-Niro is verkrijgbaar met twee verschillende aandrijflijnen: een model met een enkele motor en achterwielaandrijving met 141 pk en 195 Nm koppel, en een model met dubbele motor en vierwielaandrijving met 201 pk en 395 Nm koppel. Beide modellen hebben een topsnelheid van 167 km/u.

Laad eigenschappen Kia e-Niro

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia e-Niro? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia e-Niro geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia e-Niro? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia e-Niro? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel Kia eNiro 2018/2019 online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia e-Niro snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia e-Niro gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!