• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Kia e-Niro (2020-2021) laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia e-Niro (2020-2021)? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de (Kia e-Niro 2020-2021), en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.De juiste laadkabel voor jouw Kia e-Niro (2020-2021)

De 2020 Kia E-Niro is een compacte SUV die een indrukwekkende mix van stijl, comfort en prestaties biedt. Samen met zijn uitstekende brandstofverbruik kan de E-Niro ook bogen op een ruim interieur en een lange lijst standaard voorzieningen. Hoewel zijn basisprijs aan de hoge kant is, is de E-Niro een verstandige investering voor iedereen die een praktische en stijlvolle SUV zoekt. Standaard zijn LED koplampen, toegang via de nabijheidssleutel, verwarmde voorstoelen, en een 8 inch touchscreen scherm. De E-Niro biedt ook een optioneel Eco pakket dat het brandstofverbruik nog verder verbetert. Met zijn stijlvolle vormgeving, comfortabele interieur, en indrukwekkende actieradius is de 2020 Kia E-Niro een opvallende optie op de markt van compacte SUV's.

Eigenschappen Kia e-Niro (2020-2021)

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de (Kia e-Niro 2020-2021)? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de (Kia e-Niro 2020-2021) geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia e-Niro (2020-2021)? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia e-Niro (2020-2021)? 3x3,7 kW = 11 kW

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia e-Niro (2020-2021) snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Laadkabel Kia e-Niro (2020-2021) online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia e-Niro snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia e-Niro 2020- gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!