• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Kia e-Soul laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia e-Soul? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia e-Soul, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Kia e-Soul laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Kia e-Soul

De Kia e-Soul is een volledig elektrische SUV die voor het eerst geïntroduceerd werd in 2014. De e-Soul heeft een actieradius van maximaal 200 km en kan in minder dan zes uur volledig opgeladen worden. De e-Soul is ook leverbaar met allerlei voorzieningen, waaronder waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, adaptieve cruise control, en dodehoekdetectie. De e-Soul is een betaalbare optie voor wie op zoek is naar een elektrisch voertuig, en de kenmerken maken hem een veilige en betrouwbare keuze voor gezinnen.

Laadeigenschappen Kia e-Soul

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia e-Soul? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia e-Soul geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia e-Soul? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia e-Soul? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Laadkabel Kia e-Soul online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia e-Soul snel kan opladen.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia e-Soul gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!