• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Kia EV6 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia EV6? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia EV6, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Kia EV6 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Kia EV6

De nieuwe Kia EV6 is een elektrisch voertuig dat een indrukwekkende actieradius biedt van tot 520 km op een enkele lading. Hij is uitgerust met een krachtige batterij en een elektrische motor die onmiddellijk koppel levert. De EV6 heeft ook een innovatieve "tall wagon" carrosseriestijl die veel binnenruimte biedt en een gestroomlijnde, aerodynamische vormgeving heeft. Bovendien is de EV6 voorzien van een heleboel geavanceerde veiligheids- en rij-assistentie-functies, waardoor hij een van de veiligste en betrouwbaarste EV's op de markt is. Met zijn combinatie van actieradius, prestaties en stijl zal de Kia EV6 zeker in de smaak vallen bij een brede groep kopers.

Eigenschappen Kia e-Niro EV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia EV6? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de EV6 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia EV6? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia EV6? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel Kia EV6 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia EV6 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia EV6 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!