• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Kia EV9 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia EV9? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia EV9, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Kia EV9 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Kia EV9

De Kia EV9 is het nieuwste elektrische voertuig van Kia Motors. Het is een absoluut fantastische auto die een geweldige rijervaring biedt en beschikt over een reeks betrouwbare technologische mogelijkheden. De EV9 heeft een uniek ontwerp dat zorgt voor een efficiënt gebruik van de accu's en dankzij het energiebeheersysteem is er nooit sprake van vermogensverlies. Je kunt erop vertrouwen dat dit voertuig je met gemak brengt waar je moet zijn - en je een plezierige en veilige reis bezorgt! De EV9 is niet alleen ongelooflijk milieuvriendelijk, maar ook ongelooflijk stijlvol. Dit strakke, moderne ontwerp zal al je vrienden vragen waar ze er een kunnen kopen! Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de EV9 zo'n populaire optie is geworden voor wie op zoek is naar comfortabel en groen vervoer.

Laadeigenschappen Kia EV9

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia EV9? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de EV9 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia EV9? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia EV9? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel Kia EV9 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia EV9 snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia EV9 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!