• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Kia Niro EV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia Niro EV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia Niro EV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Kia Niro EV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Kia Niro EV

De Kia Niro EV is een batterij-elektrische crossover SUV, vervaardigd door Kia Motors. Het voertuig werd onthuld op de 2018 Los Angeles Auto Show en ging in december 2018 in de Verenigde Staten in de verkoop.  De Niro EV heeft een actieradius van 385 km op een enkele lading, waarmee hij een van de langste EV's is die momenteel op de markt zijn. . Over het geheel genomen is de Kia Niro EV een prima optie voor wie een elektrisch voertuig zoekt met een grote actieradius en snelle oplaadmogelijkheden.

Eigenschappen Kia e-Niro EV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia e-Niro EV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia e-Niro EV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia e-Niro EV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia e-Niro EV? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel Kia e-Niro EV online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia e-Niro snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia e-Niro 2020- gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!