• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Kira Niro PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia Niro PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia Niro PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.De juiste laadkabel voor jouw Kia Niro PHEV

De Kia Niro PHEV is een hybride elektrisch voertuig dat voor het eerst in 2016 werd geïntroduceerd. Het voertuig heeft een actieradius tot 54 km op een enkele lading, en kan in een standaard huishoudelijk stopcontact gestoken worden om op te laden. De Niro PHEV is ook uitgerust met een benzinemotor, die aanslaat als de batterij leeg is. Dit maakt de Niro PHEV een ideale keuze voor lange afstanden, want je hoeft niet meer te stoppen voor oplaadpauzes. De Niro PHEV heeft hoge cijfers gekregen voor zijn ruime en comfortabele interieur, en voor zijn brandstofefficiëntie. Het is een van de populairste hybride elektrische voertuigen op de markt, en is een uitstekende keuze voor iedereen die een milieuvriendelijke manier van vervoer zoekt.

Laadeigenschappen Kia Niro PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia Niro PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia Niro PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de KIA Niro PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia Niro PHEV? 1x3,7 kW = 3,7 kW

Laadkabel Kia Niro PHEV online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia Niro PHEV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia Niro PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia Niro PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!