• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Kia Optima PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia Optima PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia Optima PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.De juiste laadkabel voor jouw Kia Optima PHEV

De Kia Optima PHEV is een plug-in hybride elektrisch voertuig (PHEV) dat in 2016 in Zuid-Korea werd geïntroduceerd. De PHEV heeft een actieradius van maximaal 51 kilometer op alleen de elektromotor, en kan worden opgeladen met een standaard huishoudelijk stopcontact met een mobiele laadkabel. De Optima PHEV heeft ook een regeneratief remsysteem dat energie opvangt die gewoonlijk tijdens het remmen verloren gaat en die gebruikt om de batterij op te laden. Daardoor levert de Optima PHEV uitstekende prestaties op het gebied van brandstofbesparing en uitstoot, waardoor hij een aantrekkelijke optie is voor milieubewuste bestuurders.

Laadeigenschappen Kia Optima PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia Optima PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia Optima PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia Optima PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia Optima PHEV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia Optima PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Laadkabel Kia Optima PHEV online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia Optima PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!