• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Kia Optima Sportwagon PHEV

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia Optima Sportswagon PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia Optima Sportswagon PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Kia Optima Sportswagon PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Kia Optima Sportswagon PHEV

De nieuwe Kia Optima Sportwagon PHEV is een slanke, stijlvolle wagon die het nieuwste op het gebied van hybride technologie biedt. Met een gecombineerd elektrisch en benzine bereik van meer dan 1.000 km is hij perfect voor lange reizen of woon-werkverkeer in de stad. De Optima Sportwagon PHEV heeft ook vierwielaandrijving, waardoor hij ideaal is voor besneeuwde of natte omstandigheden. En met een ruim interieur en veel opbergruimte is hij perfect voor gezinnen of iedereen die extra ruimte nodig heeft. Als je een hybride wagon zoekt die stijl, comfort en gemak combineert, dan is de Kia Optima Sportwagon PHEV de perfecte keuze.

Laadeigenschappen Kia Optima Sportswagon PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia Optima Sportswagon PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia Optima Sportswagon PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia Optima Sportswagon PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia Optima Sportswagon PHEV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

LaadkabelKia Optima Sportswagon PHEV online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia Optima Sportswagon PHEV snel kan opladen.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia Optima Sportswagon PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!