Kia Sorento PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia Sorento PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia Sorento PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.De juiste laadkabel voor jouw Kia Sorento PHEV

Groen gaan was nog nooit zo eenvoudig als met de nieuwe Kia Sorento PHEV. Deze compacte SUV is volledig elektrisch en kan tot 63 km afleggen op slechts twee uur opladen. Die lange dagen op de weg hoeven niet langer te resulteren in hoge rekeningen bij het tankstation dankzij het indrukwekkende brandstofverbruik van 2,0 liter/100 km gecombineerd rijden in de stad en op de snelweg. De Kia Sorento PHEV heeft alle voorzieningen die u van een SUV mag verwachten, zoals lederen stoelen, adaptieve cruise control en een panoramisch zonnedak, maar is voorzien van kostenbesparende technologie waardoor uw portemonnee en het milieu geen partij meer hoeven te kiezen.

Laadeigenschappen Kia Sorento PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia Sorento PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia Sorento PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia Sorento PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia Sorento PHEV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia Sorento PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Laadkabel Kia Sorento PHEV online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia Sorento PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!