• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Kia Sportage PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia Sportage PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia Sportage PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Kia Sportage PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Kia Sportage PHEV

De Kia Sportage PHEV is uitgerust met een hybride elektrische aandrijflijn die tot 70 kilometer elektrisch bereik biedt, waardoor het een van de zuinigste auto's op de markt is. De Kia Sportage PHEV wordt aangedreven door een hybride elektrisch aandrijfsysteem dat een 2.0L GDI-motor combineert met een elektromotor, die tot 45 kW vermogen en 210 Nm koppel levert voor een indrukwekkende rijervaring. Dit systeem biedt ook tot 70 km volledig elektrische actieradius, afhankelijk van de omstandigheden. 

De Kia Sportage PHEV beschikt over geavanceerde batterijtechnologie waarmee hij energie van remmen en vertragen kan opslaan, die indien nodig als alternatieve energiebron kan worden gebruikt. Dit helpt het brandstofverbruik en de uitstoot te verminderen, waardoor het een ideale keuze is voor milieubewuste bestuurders die belang hechten aan brandstofefficiëntie en lage emissies. De auto wordt geleverd met 7,2 kW laadvermogen die de accu in slechts twee uur kan opladen wanneer deze is aangesloten op een laadstation.

Laadeigenschappen Kia Sportage PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia Sportage PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia Sportage PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia Sportage PHEV? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia Sportage PHEV? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel Kia Sportage PHEV online bestellen

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia Sportage PHEV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia Sportage PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!