• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Kia XCeed PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Kia XCeed PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Kia XCeed PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.De juiste laadkabel voor jouw Kia XCeed PHEV

De Kia XCeed Phev is een revolutionaire nieuwe auto, die de brandstofefficiëntie van een hybride combineert met het gemak van een elektrische auto. Met zijn combinatie van brandstofbesparende technologie en lage emissies is de Kia XCeed een ideale keuze voor zowel stadsrijders als degenen die een betrouwbare dagelijkse forens nodig hebben. Hij biedt een actieradius tot 293 km bij volledig opladen, ruim voldoende voor elke reis die gebruikers ondernemen. De krachtige maar efficiënte motor zorgt voor een opmerkelijke rijervaring die moeilijk te evenaren is, terwijl de impact op het milieu tot een minimum beperkt blijft. Kortom, de Kia XCeed Phev biedt een onverslaanbare combinatie van stijl, prestaties en duurzaamheid.

Laadeigenschappen Kia XCeed PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Kia XCeed PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Kia XCeed PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Kia XCeed PHEV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Kia XCeed PHEV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Wij leveren niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Kia XCeed PHEV snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Kia laadkabels!

Op zoek naar de laadkabel voor een ander specifiek Kia model?

Laadkabel Kia XCeed PHEV online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Kia XCeed PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!