• 2 jaar garantie
 • Gratis verzending
 • Gratis retour

Land Rover laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Land Rover? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Land Rover selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd

  Laadkabel type 2, 1 fase tot  7,4kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW


  Berg je Land Rover laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Range Rover Evoque PHEV Laadkabel

  De Range Rover Evoque PHEV is een hybride SUV die tot 68 km alleen op elektrische aandrijving kan afleggen. Hij heeft een 2.0-liter turbobenzinemotor en een elektromotor die samen 296 pk leveren. De batterij kan in iets meer dan twee uur worden opgeladen met een type 2 laadkabel. De Range Rover Evoque PHEV heeft een 2.0-liter benzinemotor en een elektromotor, die samen 295 pk leveren.  Het totale bereik van deze powerhouse is maar liefst 985 km. De Evoque PHEV is dus een ideale keuze voor bestuurders die de flexibiliteit van een elektrische auto willen met de geruststelling dat ze niet gestrand zullen zijn als de batterij leeg raakt.

  Range Rover Velar PHEV laadkabel

  De Range Rover Velar PHEV is een hybride SUV die tot 61 km kan afleggen op alleen elektrische aandrijving. Hij heeft een 2.0-liter turbobenzinemotor en een elektromotor, die samen 297 pk leveren. De Velar PHEV kan in 6,7 seconden van 0-100 km/u optrekken en heeft een topsnelheid van 218 km/u. De accu laadt je op met een type 2 laadkabel. De Range Rover Velar PHEV heeft een laadvermogen tot 7 kW, let daar goed op bij het uitzoeken van je laadkabel. De Velar PHEV is een stijlvolle en praktische SUV die ook nog milieuvriendelijk is. Het is de perfecte keuze voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen zonder in te boeten op prestaties of luxe.

  Range Rover Sport PHEV laadkabel

  De Range Rover Sport PHEV is een hybride SUV die tot 113 km kan afleggen op alleen elektrische aandrijving. Deze auto heeft een laadvermogen van 7 kw. De laadkabel voor de Range Rover Sport PHEV is dan ook geschikt voor 1 fase opladen tot 32 Ampère. Hij is uitgerust met een 2.0-liter viercilinder benzinemotor en een 115 kW elektromotor. Het totale vermogen is 297 pk en 640 Nm koppel. De PHEV kan in 6,8 seconden van 0-100 km/u optrekken en heeft een topsnelheid van 209 km/u. Hij wordt geleverd met standaard voorzieningen als LED koplampen, verwarmde voorstoelen en een 10 inch touchscreen scherm. 

  Land Rover Discovery Sport PHEV laadkabel

  De Land Rover Discovery Sport PHEV is een hybride SUV die tot 64 kilometer kan afleggen op alleen elektrische aandrijving. De laadkabel voor de Range Rover Discovery Sport PHEV is geschikt voor 1 fase opladen, 32 Ampère met een laadvermogen tot 7 kW. De accu laadt je hiermee op in zo'n 2 uur. Hij heeft een 2.0-liter viercilinder benzinemotor en een elektromotor, die samenwerken om tot 220 paardenkracht te produceren. De Discovery Sport PHEV heeft ook een mild-hybride systeem dat helpt de brandstofefficiëntie te verbeteren en de uitstoot te verlagen. Wanneer de Discovery Sport PHEV is uitgerust met het optionele sleeppakket, kan hij tot 2000 kilogram trekken. Hij is verkrijgbaar in zowel twee- als vierwielaandrijving.

  Land Rover Defender PHEV laadkabel

  De nieuwe Land Rover Defender is nu ook verkrijgbaar als plug-in hybride (PHEV). Deze versie van het voertuig heeft een actieradius van 51 kilometer puur elektrisch en meer dan 1.000 kilometer in de hybride stand. De PHEV is de zuinigste versie van de Defender, en hij produceert aanzienlijk minder uitstoot dan zijn tegenhanger met benzinemotor. Dankzij zijn hybride aandrijflijn is de PHEV in staat tot all-terrain prestaties terwijl hij toch een uitstekend brandstofverbruik heeft. Als je een veelzijdig en milieuvriendelijk voertuig zoekt, is de Land Rover Defender PHEV een uitstekende keuze. Bekijk goed welke laadkabel geschikt is voor de Landrover Defender PHEV

  Laadkabel Land Rover online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Land Rover. De laadkabels die geschikt zijn voor Land Rover zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Land Rover gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!