• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Land Rover Defender laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Land Rover Defender? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Land Rover Defender, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Land Rover Defenderr laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Land Rover Defender

De Land Rover Defender is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en bekwame terreinwagen. Het nieuwste model, de Defender PHEV, is een hybride die tot 55 km kan afleggen op alleen batterijvoeding. Het voertuig is ook voorzien van een 2.0-liter benzinemotor die nog eens 101 pk levert, zodat bestuurders over voldoende vermogen beschikken om ruw terrein aan te pakken. Bovendien is de Defender PHEV uitgerust met vierwielaandrijving en een hele reeks andere off-road gerichte voorzieningen, zodat hij meer dan opgewassen is tegen alles wat de wildernis hem voor de voeten kan werpen. Of je nu de vrije natuur wilt verkennen of gewoon een betrouwbaar en bekwaam voertuig voor je dagelijkse woon-werkverkeer wilt, de Land Rover Defender PHEV zal je verwachtingen zeker overtreffen.

Laadeigenschappen Land Rover Defender

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Land Rover Defender? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Defender geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Land Rover Defender? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Defender? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

 

Laadkabel online Land Rover Defender bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Land Rover Defender snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Land Rover laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de andere Rover auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Land Rover Defender gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!