Land Rover Discovery Sport laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Discovery Sport? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Discovery Sport, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Land Rover Discovery Sport laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Land Rover Discovery Sport

De nieuwe Range Rover Discovery Sport PHEV combineert een geavanceerde Ingenium benzinemotor met een elektromotor om lage emissies en een uitstekend brandstofverbruik te leveren. Hij kan slechts 32 g/km CO2 uitstoten, en kan tot 1.056 km afleggen op een enkele tank benzine. De Discovery Sport PHEV is ook voorzien van een aantal andere technologieën die de brandstofefficiëntie verbeteren, zoals stop/start technologie, regeneratief remmen en banden met lage rolweerstand. Daardoor is het een van de zuinigste SUV's op de markt, en is hij zeker aantrekkelijk voor bestuurders die op zoek zijn naar een voertuig dat hen geld kan besparen aan de pomp.

Laadeigenschappen Discovery Sport

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Discovery Sport? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Discovery Sport geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Discovery Sport? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Discovery Sport? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

 

Laadkabel Land Rover Discovery Sport online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Discovery Sport snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Land Rover laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de andere Rover auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Discovery Sport gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!