• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Range Rover Evoque laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Range Rover Evoque? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Range Rover Evoque, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Range Rover Evoque laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Range Rover Evoque

De Range Rover Evoque is een hybride SUV die een uitstekend brandstofverbruik en veel vermogen biedt. Hij heeft een 2.0-liter motor en een elektromotor die samenwerken om tot 300 pk te produceren. De SUV heeft ook vierwielaandrijving en kan tot 68 kilometer afleggen op een enkele lading. Het duurt ongeveer 2 uur om de batterij op te laden, en de SUV kan in benzine of diesel uitvoering. De Range Rover Evoque is een prima keuze voor iedereen die een efficiënte en krachtige SUV wil. Hij is perfect voor lange autoritten of rijden in de stad. En met zijn stijlvolle vormgeving zal hij zeker hoofden doen omdraaien, waar je ook gaat.

Laadeigenschappen Range Rover Evoque

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Range Rover Evoque? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Range Rover Evoque geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Range Rover Evoque? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Range Rover Evoque? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel Range Rover Evoque PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Range Rover Evoque snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Land Rover laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de andere Rover auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Range Rover Evoque gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!