• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Range Rover Velar laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Range Rover Velar? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Range Rover Velar, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Range Rover Velar PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Range Rover Velar PHEV

De Range Rover Evoque phev is een hybride SUV die tot 61 km kan afleggen op alleen de accu. Hij heeft een reeks kenmerken die hem een ideale keuze maken voor wie zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. De Range Rover Evoque gebruikt een laadkabel met type 2 stekker geschikt voor 1 fase opladen en een laadvermogen van 7,4 kW, en het duurt ongeveer 2 uur om hem op te laden. De PHEV heeft ook een aantal andere kenmerken die hem tot een aantrekkelijke keuze maken voor milieubewuste consumenten. Daartoe behoren lage emissies, regeneratief remmen, en een start/stop systeem dat energie bespaart als het voertuig stationair draait. Met zijn combinatie van actieradius, functies, en milieuvoordelen is de Range Rover Evoque phev een aantrekkelijke optie voor wie een hybride SUV zoekt.

Laadeigenschappen Range Rover Velar

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Range Rover Velar? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Range Rover Velar geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Range Rover Velar? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Range Rover Velar? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel Range Rover Velar online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Range Rover Velar snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Land Rover laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor de andere Rover auto's:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Range Rover Velar gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!