• Gratis verzending Nederland & België
 • Gratis retournering
 • Binnen 1-2 dagen geleverd
 • 2 jaar garantie

Lexus laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Lexus? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Lexus selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Lexus als volgt ingedeeld:

   

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW


  Berg je Lexus laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Lexus RZ 450e Laadkabel

  De 2020 Lexus RZ 450e is een elektrische SUV met een actieradius van 350 km. De Lexus RZ 450e laadkabel heeft een type 2 stekker en is geschikt voor 3 fase opladen met een laadvermogen tot 11 kW. De accu laadt je daarmee van leeg tot 100% op in zo'n 8 uur. Hij heeft een maximaal vermogen van 330kW en een topsnelheid van 160km/h. De RZ 450e is uitgerust met op blockchain gebaseerde functies waarmee hij als portemonnee voor digitale valuta gebruikt kan worden en zichzelf met zonne-energie kan opladen. Hij heeft ook een geïntegreerde digitale assistent waarmee verschillende functies van het voertuig bediend kunnen worden. De Lexus RZ 450e is een goed afgeronde SUV die een geweldige combinatie van prestaties, comfort en technologie biedt. Het is een uitstekende keuze voor wie een elektrische SUV zoekt met een grote actieradius en veel mogelijkheden.

  Lexus UX 300e Laadkabel

  De Lexus UX 300e electric is een sportieve en stijlvolle SUV die een indrukwekkende actieradius biedt van tot 300 km op een enkele lading. Met zijn compacte afmetingen en wendbare rijgedrag is de UX 300e perfect voor stadsritten. En met zijn strakke buitenkant en moderne interieur zal de Lexus UX 300e electric zeker de aandacht trekken. Maar wat de Lexus UX 300e echt onderscheidt van andere elektrische voertuigen is zijn actieradius. Met een volle lading kan de Lexus UX 300e tot 235 kilometer afleggen, waardoor hij perfect is voor in de stad. Is de accu leeg? Dan laadt je de Lexus 300e op met een laadkabel met type 2 stekker, deze moet geschikt zijn voor 1 fase opladen met een laadvermogen tot 7 kW. Dus als je een elektrisch voertuig zoekt dat je verder kan brengen, is de Lexus UX 300e de perfecte keuze.

  Lexus Laadkabel online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Lexus. De laadkabels die geschikt zijn voor Lexus zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Lexus gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!