• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Lexus RZ 450e laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Lexus RZ 450e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Lexus RZ 450e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Lexus RZ 450e laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Lexus RZ 450e

De nieuwe Lexus RZ 450e elektrische auto is een indrukwekkend stuk techniek. Niet alleen heeft hij een actieradius van 235 km, maar hij is ook voorzien van een heleboel functies die hem tot een plezier maken om in te rijden. De RZ 450e is uitgerust met een krachtige elektromotor die onmiddellijk koppel en een snelle acceleratie levert. Het accupakket is ontworpen voor maximale efficiëntie, en het regeneratieve remsysteem helpt om de actieradius nog verder te vergroten. Bovendien wordt de RZ 450e geleverd met een volledig pakket veiligheids- en rij-assistentievoorzieningen, waardoor het een van de veiligste auto's op de weg is. Met zijn combinatie van vooruitstrevende technologie en luxueuze inrichting zal de Lexus RZ 450e zeker hoofden doen omdraaien, waar hij ook komt.

Laadeigenschappen Lexus RZ 450e

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Lexus RZ 450e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Lexus RZ 450e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Lexus RZ 450e? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Lexus RZ 450e? 3x3,7 kW = 11 kW

 

Laadkabel Lexus RZ 450e online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Lexus RZ 450e snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Lexus laadkabels! Bekijk ook de specifieke laadkabels voor de Lexus UX 300e.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Lexus RZ 450e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!