• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Lexus UX 300e laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Lexus UX 300e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Lexus UX 300e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Lexus UX 300e laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Lexus UX 300e

De gloednieuwe Lexus UX 300e is de eerste uitstap van het merk in de wereld van de geëlektrificeerde voertuigen. Met een actieradius tot 300 km op een enkele lading is de UX 300e een echt capabele stedelijke crossover SUV. Met zijn robuuste elektromotor en accu met grote capaciteit is de UX 300e ontworpen om ruim voldoende vermogen en actieradius te bieden voor zowel dagelijkse woon-werkverplaatsingen als weekenduitstapjes. Met zijn gestroomlijnde styling en ruime interieur zal de UX 300e overal hoofden doen omdraaien. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte en milieuvriendelijke forens of een stijlvolle en capabele SUV, de Lexus UX 300e moet zeker op je radar staan.

Laadeigenschappen Lexus UX 300e

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Lexus UX 300e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Lexus UX 300e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Lexus UX 300e? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Lexus UX 300e? 1x7,4 kW = 7,4 kW

Laadkabel Lexus RZ 450e online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Lexus UX 300e snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Lexus laadkabels! Bekijk ook de specifieke laadkabels voor de Lexus RZ 450e.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Lexus UX 300e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!