• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Lucid Laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Lucid? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Lucid selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

 

Laadkabel type 2, 3 fase tot 22kW


Berg je Lucid laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Lucid Motors is een fabrikant van elektrische voertuigen die in 2007 werd opgericht. De eerste modellen van het bedrijf, de Lucid Air en Lucid Gravity. Beide auto's zijn ontworpen om luxueus en milieuvriendelijk te zijn, waarbij de Air kan bogen op een actieradius van meer dan 400 mijl op een enkele lading. Behalve zijn voertuigen fabriceert Lucid Motors ook elektrische aandrijflijnen die in andere soorten voertuigen gebruikt kunnen worden. Het bedrijf heeft investeringen gekregen van verschillende vooraanstaande firma's, waaronder het Openbare Investeringsfonds van Saoedi-Arabië en China's Geely Holding Group. Het hoofdkantoor van Lucid Motors is gevestigd in Newark, Californië.

Laadkabel Lucid Air

De Lucid Air is een elektrische auto die in 2016 werd onthuld. Hij wordt gemaakt door Lucid Motors, een in Californië gevestigd bedrijf. De Air is een vierdeurs sedan die een actieradius heeft van maar liefst 665 km op een enkele lading. Het is ook een van de snelste auto's in zijn klasse, met een 0-60 tijd van slechts 3,2 seconden. De Lucid Air heeft een laadvermogen tot 22kW. Met een Lucid Air laadkabel type 2 laad je de enorme accu van 112 kWh op in slechts 6 uur.

Lucid laadkabel online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Lucid. De laadkabels die geschikt zijn voor Lucid zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Lucid gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!